French Dutch English German Spanish

SATURDAY 4 MAY

10h - 20h: Free play, workshops and tournaments at Villare
Registration for tournaments and contests with associations

Morning

10 a.m. - 11 a.m .: LAN Track Mania and League Of Legend registration - Villare Floor - Ethlan
10 a.m. - 13 p.m .: Dragon Ball FighterZ tournament registration - Double KO stand
10h - 14h: Tournament registration - Fortnite - Couple of Gamer stand
10h - 14h: Pixel Art workshop registration (limited to 8 people)
10 a.m. - 15 p.m .: FIFA19 tournament registration - Standard West Games
10h - 20h: Exhibition on the emblematic characters of video games by Ouest Games
11h - 15h: LAN Track Mania - By Ethlan - Etage du Villare
11 a.m. - 17 p.m .: Tournament registration - Smash Ultimate - Nor'geek stand
11 a.m. - 17 p.m .: Mario Speed ​​Run tournament - Nor'geek

Afternoon

13 p.m .: Dragon Ball FighterZ tournament - Double KO - On stand
14 p.m. - 16 p.m .: Fortnite tournament - Couple of Gamer - On stage
15 p.m. - 16 p.m .: Pixel Art Workshop - Pop'Ix
15pm: FIFA30 tournament - West Games stand and stage
16 p.m. - 20 p.m.: LAN League of legend. By Ethlan - Upstairs.
17 p.m. - 30 p.m .: Without you I don't win - With Pix18l association - on stage
17 p.m .: Tournament - Smash Ultimate - Nor'geek stand and stage

SUNDAY, MAY 5

10h - 18h: Free play, workshops and tournaments at Villare
Registration for tournaments and contests with associations

Morning

10 a.m. - 11 a.m .: LAN Trackmania and Counter Strike GO registration - Villare Floor - Ethlan
10h - 11h: Registration Horizon Chase Turbo Tournament - Couple of Gamer
10h - 12h: Tournament registration - Mario Kart 8 Deluxe- Stand Ouest Games
10 a.m. - 12 p.m .: Street Fighter 5 tournament registration - Double KO stand
10h - 14h: Pixel Art workshop registration (limited to 8 people)
10 a.m. - 17 p.m .: Mario Speed ​​Run tournament - Nor'geek stand
10h - 18h: Exhibition on the emblematic characters of video games by Ouest Games
11 a.m. - 12:30 p.m .: Horizon Chase Turbo tournament - Couple of gamer - Stage
11h - 14h: Trackmania - By Ethlan - Etage du Villare

Afternoon

14 p.m .: Tournament - Mario Kart 8 Deluxe - By Ouest Games - On Stage
14:30 p.m. - 15:30 p.m .: Pixel Art Workshop - Pop'Ix
15 p.m .: Street Fighter 30 tournament - Double KO stand and stage
15 p.m. - 18 p.m .: LAN Counter Strike GO - By Ethlan - Etage du Villare